Programvare

Her på Elevportalen finner du en oversikt over programmene du som elev har tilgang til. Det er veldig viktig at du leser og følger bruksanvisningene nøye.

Elever som bruker Mac bør laste ned en egen applikasjon ved navn RFK App Store om håndterer installasjon og vedlikehold av alle de ulike programvarene som tilbys av skolen og RFK. Denne finner du også på Elevportalen.

Windows brukere må finne og laste ned ønsket applikasjon, følg anvisningene nøye.
NB: Ved aktivering av Office-pakken brukes elevenes skolemail (brukernavn@elev.rogfk.no) etterfulgt av FEIDE brukernavn- og passord.

Adobe

Elever som er gitt tilgang kan laste ned Adobe Creative Cloud:

1. Start med å laste ned Creative Cloud appen

2. Installer appen og start den

3. Klikk på Enterprise pålogging i vinduet som dukker opp. Dette er viktig.

4. Logg på med epost adressen du har på skolen, brukernavn@elev.rogfk.no

5. Etter at du har logget inn(og evt. etter at creative cloud programmet har oppdatert seg ytterligere), kan du installere de applikasjonene du ønsker fra listen.

Litt ekstra informasjon:

Du kan benytte deg av CC pakken på 2 maskiner.

Du får tilgang til skylagring med 2 Gb - Området finner du ved å starte CC appen du installerte i guiden og klikker på assets/ressurser og Filer

Du får også tilgang til Adobe markedsplass med gratis fonter og maler.