Tid for møter for foresatte

I månedsskiftet januar/februar arrangeres det flere viktige møter for foresatte til elever på Hetland i forbindelse med valg av programfag på Vg1 ST og Vg2, samt språkturene på Vg2.

Torsdag 31. januar kl. 18-19.30 inviteres foresatte og elever i Vg1 studiespesialisering (ST) til informasjonsmøte om programområder og programfag neste skoleår. mer informasjon om dette møtet kan du lese her: 

Vg1 31.01.docx (41,62 kB)

Til informasjon er det ikke et tilsvarende møte for foresatte i Vg1 Medier og kommunikasjon (MK), men under kan du finne informasjon om programfagsvalget for disse elevene.

Tirsdag 5. februar kl. 18-19.30 inviteres foresatte i Vg2 studiespesialisering (ST) til informasjonsmøte for elever og foresatte om programfag og studietur. Du finner invitasjon til dette møtet her: 

Vg2 05.02.docx (43,17 kB)

Samme dag er det også møte for foresatte i Vg2 medier og kommunikasjon (MK) fra kl. 18.45-19.30. Dette er kun et informasjonsmøte om språkturene (sammen med ST). Du finner litt informasjon om programfagsvalget for MK- elever i Vg2 på vår skole i brevet nedenfor: 

Det er god parkering på nedsiden av skolen (innkjøring i Dalsetveien fra Breidablikkveien). Vi ønsker alle hjertelig velkommen!

Del denne artikkelen på: