Gledelig økning i utlån på biblioteket

Det siste året har elever og lærere lånt nesten 20 prosent flere bøker, dvd-er og lydbøker enn i 2017.

Det er utlån av fagbøker som øker mest, med hele 45 prosent opp fra fjoråret, men elever som låner skjønnlitteratur har også hatt en gledelig vekst, opp 7 prosent. Lydbøker og dvd-er har en økning på 6 prosent.

I år er det satt i gang flere leseprosjekter i språkfagene, og dette viser igjen i statistikken. Dessuten er også flere lærere flinke til å oppfordre elever til å låne fagrelatert skjønnlitteratur, for eksempel innenfor biologi.

Biblioteket på Hetland er synlig og sentralt plassert midt i bygget, og de flotte bokutstillingene bibliotekaren lager frister nok også mange til å låne med en ekstra bok hjem i helgen. Her er noen tilfeldige inntrykk fra biblioteket da vi var innom i formiddag.

IMG_0698

Blomster og bier er viktig for alt liv på jorda!

IMG_0707

Kunstneren bak navnet DOLK har stått fram i avisa.

IMG_0708

Du kan også friske opp tegnspråkkunnskapene dine her.

IMG_0700

Dette er et svært populært møtested i biblioteket, men det var tomt akkurat da vi var innom.

IMG_0702

Klima er alltid viktig!

IMG_0703

Her er lesestoff for den som drømmer om et liv i fotballens tjeneste.

IMG_0705

Og selvsagt er det også mulig å låne hobbybøker på biblioteket :-)

Alle foto: Ragnhild Skarpeid